R7flex
Reaction score: 10
Normalde kullan at (vozol vesayre.) cihazların aroma performansına bayılıyordum fakat bunların çoğu çinde üretiliyor ve %30 aroma oranı gibi saçma aroma oranı kullanıyorlar ek olarak bir çok sigara kullanıcısınada tavsiye olarak bu konuyu açtım. Eğer vozola çok fazla para harcamak veya ciğerinizi defnetmek ya da sigarayı bırakmak için alternatif arıyorsanız karşınızda MTL (yani sigara içimi sağlayan) Smok Novo 4:
Bir çok coil desteği ile size güzel bir aroma ve hissiyat veriyor. Aktif Olarak Nasty Juices marka likitler kullanıyorum 35mg (salt likit) ve size şöyle diyebilirim sigara gibi bir nikotin doyumu veriyor. Salt likitlerde bu amaçla
üretilmişti zaten, coil (pamuk ve telden oluşan ateşleme bobini):
Ek olarak geliştirdiği inavasyonlar ve ufak kullanım:
Gerçekten kaliteli ithal bir likitle gayet iyi performans alabilirsiniz tütün tatlarıda kullanabilirsiniz ve nikotininizi ayarlayarak sigarayı bırakmada size yardımcı olabilir.
Ayrıca kullan at cihazlar kadar yüksek aroma & efektör olmayan kaliteli dünyaca ünlü likitlerle baymayan inanılmaz bir tada ulaşabilirsiniz.
Bir çok coil desteği ile size güzel bir aroma ve hissiyat veriyor. Aktif Olarak Nasty Juices marka likitler kullanıyorum 35mg (salt likit) ve size şöyle diyebilirim sigara gibi bir nikotin doyumu veriyor. Salt likitlerde bu amaçla
üretilmişti zaten, coil (pamuk ve telden oluşan ateşleme bobini):
Ek olarak geliştirdiği inavasyonlar ve ufak kullanım:
Gerçekten kaliteli ithal bir likitle gayet iyi performans alabilirsiniz tütün tatlarıda kullanabilirsiniz ve nikotininizi ayarlayarak sigarayı bırakmada size yardımcı olabilir.
Ayrıca kullan at cihazlar kadar yüksek aroma & efektör olmayan kaliteli dünyaca ünlü likitlerle baymayan inanılmaz bir tada ulaşabilirsiniz.